ett försvarstal - en serie om köttätare & vegetarianer del 5

fortsättning följer...
 
tidigare delar:
ett försvarstal del 1
ett försvarstal del 2
ett försvarstal del 3
ett försvarstal del 4
 

Kommentarer
Postat av: Bonna

Hmm, ja ungefär samma brist på förståelse som vegetarianer har för köttätare ibland kanske, eller?Kunde jag teckna så himla bra som du, kunde jag kanske försöka mig på en tvärtomvariant av din snygga serie!Kram

Bonna2011-04-25 @ 09:42:15
Postat av: T.

jag ser fram emot den serien!

grejen är att jag och många vegetarianer som jag har pratat med genom åren upplever samma sak. de flesta köttätare och vegetarianer kan ju oftast leva "i harmoni" med varandra, men det finns alltid en klick köttätarmiffon som bara måste slå bakut så fort man ens säger att man gillar grönsaker, och det är väl de som blir provocerade av min serie. andra tar nog inte åt sig, och kan ju se att jag generaliserar grovt här, och drar alla köttätare över en kam. grymt orättvist! men det är ju ett försvarstal..!

en idé är ju att du kunde skriva ett manus, så tecknar jag det sen. det vore kul att se en köttätares perspektiv!

2011-04-25 @ 15:10:58
URL: http://skelettmuffins.blogg.se/
Postat av: bonna

Bloggbråk del 2 (här skulle en glad smiley in om jag visste hur man gjorde ():++.--- eller nåt sånt?):Kanske jag rent av är ett köttätarmiffo själv! Jag läser förstås dina grova generalisering med visst nöje, men jag menar också tidigare inlägg i den här frågan (jag är ju en mycket trogen läsare!) Argumenten nuddar varandra från båda sidornas håll kan jag tycka ibland, vilket ju är intressant i sig (vilket man kan se i vissa andra diskussioner kring helt andra ämnen också). Apropå olika matpreferenser så skulle ju en del kunna vara än mer ilskna över att det inte med självklarhet finns glutenfri mat eller laktosfri mat på restauranger m.m., eller över bristande förståelse för att det inte finns GI-, eller LCHF-alternativ som självklarhet för att nå fullständig rättvisa.Jag skulle kunna skissa på manus, har faktiskt kommit på en del roliga "tvärtombilder" apropå området (när jag blir företagsam och kreativ, vilket antagligen aldrig händer, men ändå!).Kram, kamrat!

2011-04-26 @ 08:46:51
Postat av: T.

bonna:

i love bloggbråk!

nej köttmiffon tycker jag är såna som aldrig skulle kunna se en grönsak (det finns ju såna tyvärr) och som på allvar tror att jag vill dem något ont bara för att jag äter grönsaker. det är inte så att jag vill trycka på folk vad jag tycker (jo, nu, i bloggen förstås, men om man kommer hit får man vara med i leken :))

men kommer jag till en restaurang som bara serverar kött, så får jag ju gå till en annan restaurang, jag kan ju inte stå och gnälla att de inte har "vegetarianprofil" på sin restaurang. men jag kommer ju att tala mycket bättre om den andra restaurangen, förstås.men allvarligt, om du vill så ritar jag gärna en "tvärtomserie". börja med att skriva ner huvudargumenten så har du mycket där. ja du vet ju hur man skriver för tusan. skriv som du skulle ha skrivit en artikel, så ritar jag.kram!

2011-04-26 @ 09:59:28
URL: http://skelettmuffins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0