från bageri till screentrycksstudio

hej alla!
när man precis har skaffat en studio att vara i, är det ju viktigt att man styr upp så att man känner sig välkomnad när man kommer in innanför dörren. därför har vi idag jobbat lite mer på entrén och det första intrycket, som ju alla vet är ganska viktigt. entrén/ hallen är även tänkt att fungera som ett fikarum, där man kan sitta och dricka kaffe och småprata mellan tryckningarna/ varven.
så här ser det ut än så länge:
bordet i förgrunden tillverkade vi av en gammal skylt som hade sett bättre dagar. efter lite putsning blev skylten emellertid som ny. skylten + benen hittade vi i ett utrymme/ förråd i anslutning till lokalen. simsalabim: ett bord. soffan talar ju sitt eget underbara språk. anyone for tea?
så här ser skylten ut. salongen finns kvar, och ligger granne med oss. fast nu med snyggare skylt sedan flera år tillbaka. jag har ändå alltid förundrats över namnet. margoth låter verkligen som något man skulle döpa en demon till. (margoth/ gorgoroth/ behemoth).
den underbara soffan igen.
det är kul att experimentera med hur olika material beter sig mot kakel. dessa mässingsljusstakar uppförde sig väldigt väl tyckte jag nog.
någon som trivdes väldigt bra i sammetssoffan, var ju spöket. hon var lite svår att fånga i dagsljus dock, men ni får någon slags uppfattning.
det var allt för den här gången.
mvh Skelettmuffins

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0